Mari Periksa Kelajuan Load Web Anda !!!


Kelajuan loading page memainkan peranan yang cukup penting untuk menarik minat pembaca mengunjungi laman kita dan kekal di laman.. Adakah laman anda memiliki loading page yang laju ? Jom kita test menggunakan tools yang ada kat bawah ni. Cara menggunakan speed test ini ialah dengan memasukkan url laman anda dan  tekan butang check dekat bawah. Anda juga boleh membandingkan load laman anda dengan load laman orang lain, caranya ialah dengan memasukkan kedua-dua url di dalam kotak yang disediakan di bawah, pastikan url kedua diletakkan di bawah url pertama untuk membuat perbandingan kerana jika berlaku pertindihan url alat ini akan memaparkan error.

Cth - auracyber.blogspot.com - ini adalah laman saya
        lamananda.blogspot.com - url di bawah adalah milik anda.
Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)





8 Komen Telah Diterima, Terima Kasih Yer!!

Anda Juga Mungkin Meminati Artikel Ini :

miss lolly a.k.a luvfareda said...

1 lollylurveff.blogspot.com/ 156.27 KB 0.58 seconds 0 seconds

Aidi-Safuan said...

wah...saya punya blog speed dia 0.32 second. besh2~

Ichigo said...

bleh tahan gak ea laju.. kalau nak lg laju bleh compress kan css file dia guna cssdrive compressor

tenteraangin said...

emm... cantik blog.. kalo kurang Javascript boleh la load faster...

|arieza| said...

load time kami 0.19 secs je hehe :D

touyakaruma said...

Size : 142kb
load :0.59
average ; o second

Ichigo said...

size : 79.43 KB
load : 0.12 seconds my best load speed after click check 2 times :D

Hairul said...

salam.. hai'kwn2...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))