Adding Tooltip To Your Label Link


Another polish-and-shine hack: add a tooltip to the labels-links. Hovering your mousepointer over the link in your posts footer will show a tooltip saying "More posts on this topic".

Insert the code into your template to apply.  title='More posts on this topic'



Enjoy

6 Komen Telah Diterima, Terima Kasih Yer!!

Anda Juga Mungkin Meminati Artikel Ini :

Aidi-Safuan said...

tool tip tuh yang mane erk?

Ichigo said...

tooltip tu yang keluar time mouse hover kat label.. cth label lak mcm informasi..

wazy said...

bro ni nak letak kat mana ek

Ichigo said...

bro ko cari jer perkataan ni href="data:label.url" dan letakkan disebelah dia.. klik jer table post kat atas tu dan klik view source then copy.. kan ada gmbr printer segala macam time klik table tu cari tekan yang <>

wazy said...

Ok nanti aku try nice sharing bro tq tq

Ichigo said...

sama-sama encik wazy.. ^_^

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))