Di Pagi 2010


       Hurm macam xde pape jerk, sama macam taun lepas gak. Aku still dengan aktiviti biasa, makan tido makan tido. huhu. Bangun jerk pagi ni main facebook, update blog blom mamam lagi. Perut dah berkeroncong main lagu zapin. Lepak-lepak kejap depan laptop sebelum bersiap pegi masjid tp sebelum tu sempat gak aku layan video klip greenday terbaru ni, best gak.. Sape yang dapat tiket free pegi tgk konsert live dia kat S'pore msti best giler.. Jom layan.




Black Eyed Peas pon bleh tahan gak lagu baru dia...


Sape cakap laki-laki xbleh nangis, aku pon pernah nangis gak.. huhu, kalau korg xcaya meh kita tgk video ni.

2 Komen Telah Diterima, Terima Kasih Yer!!

Anda Juga Mungkin Meminati Artikel Ini :

NiNa' said...

samela.. ari2 buat perkara yg same

Anonymous said...

Tu la pasal, nak gak wat benda pelik sket kan.. huhu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))